Genesis Global

Overall Rating
4.8/5
Bonus:
100%
Last Updated: January 16, 2023

Genesis Global review

Genesis Global är en av de bästa online-mäklarna för handel med valuta, råvaror, CFD: er och andra finansiella instrument. De erbjuder ett av marknadens mest konkurrenskraftiga priser, snabba och pålitliga handelsplattformar samt en omfattande kundsupport. Genesis Global är en av få mäklare som erbjuder handel med Bitcoin, Ethereum och andra kryptovalutor.

Recension av Genesis Global

Genesis Global är en online-handelsplattform för binära optioner som lanserades i november 2014. Handlare kan använda plattformen för att handla valutapar, aktier, index och råvaror. De flesta mäklare i branschen erbjuder en handelsplattform för binära optioner, men vad som skiljer Genesis Global från andra mäklare är att de erbjuder en mjukvara för handel med binära optioner som är utvecklad av deras egna tekniska experter.

Detta gör Genesis Global till en av de mest tekniskt avancerade mäklarna i branschen, och det är en av anledningarna till att de har vunnit flera priser, bland annat “Bästa tekniska plattform för handel med binära optioner” vid FBO Awards 2015.

Genesis Global är licensierad av CySEC i Cypern, och det innebär att de måste följa de strikta reglerna och regleringarna som CySEC ställer. Detta ger handlare en hög grad av skydd, och det är en av anledningarna till att så många handlare väljer att handla med Genesis

Om Genesis Global

Genesis Global är en global handels- och investeringsfirma som specialiserat sig på olika marknader runt om i världen. Bolaget äger och driver ett antal olika handels- och investeringsportföljer, såsom valuta, råvaror, aktier och fastigheter. Dess mål är att erbjuda sina kunder bästa möjliga handels- och investeringsupplevelse.

Genesis Global grundades av en grupp handlare och investerare som alla hade lång erfarenhet av olika marknader. De ville skapa en handels- och investeringsmiljö som erbjöd en unik kombination av teknik, handelstjänster och finansiell rådgivning.

Bolaget är registrerat i England och Wales och har kontor i London, New York, Dubai och Hong Kong.

Genesis Global – en översikt

Genesis Global är ett investmentbolag som funnits i över 25 år. De investerar i aktier, fonder och fastigheter i Sverige och i andra länder. De är en av de största aktörerna på den svenska marknaden.

Deras investeringsfilosofi bygger på tillväxt och långsiktighet. De försöker hitta bolag med goda affärsmodeller och starka balansräkningar.

Genesis Global är en av de största aktörerna på den svenska fondmarknaden. De har en stark position i de flesta sektorer och är väl positionerade för framtiden.

Vad man kan förvänta sig av Genesis Global

Genesis Global är ett globalt företag som är inriktat på att tillhandahålla finansiella tjänster. Företaget erbjuder sina kunder ett brett utbud av finansiella tjänster, inklusive kreditgivning, förvaltning av kreditportföljer, kapitalförvaltning och rådgivning. Företaget är verksamt i flera länder och har en lång erfarenhet av att tillhandahålla sina tjänster till företag och privatpersoner. Genesis Global är en av de ledande aktörerna inom finansbranschen och erbjuder sina kunder kvalitetstjänster till konkurrenskraftiga priser. Företaget har ett starkt rykte och är känt för sin höga kundnöjdhet.

4.8/5
Overall Rating
Bonuses
4/5
Look & Feel
4/5
Licensing & Safety
4/5
Game Selection
4/5
Payment Options
4/5
Customer Support
4/5
Сustomer Reviews
4/5
Website
Established
License
Bonus
Wagering Requirement
No Deposit Bonus
Live Chat
Customer too?
LEAVE YOUR REVIEW

Comments

4/5
Post your review
Everybody will see your review
Your grade out of 5
Optional
N/A
Thanks for comment
Thank you!

Your review has been sent for moderation